Liigu edasi põhisisu juurde

Isiklik kasutatavuse ekspert: pakkuda 16 tundi tasuta tööd!

Meil on Sulle täna kohe mitu head uudist – esimene nendest oli, et Trinidad Consulting korraldab taas tasuta kasutatavuse seminari World Usability Day (e. WUD) tähistamiseks ning seekord koos Webmedia AS-ga.

Teine hea sõnum on aga see, et otsustasime oma tiheda töögraafiku veel tihedamaks muuta ning kingime ära kaks tööpäeva. Nüüd on teil võimalik saada endale isiklik kasutatavuse ekspert!

Ühe spetsialistipäeva kingime WUD osalistele, kes aitavad meil veel paremaks saada ja täidavad seminari lõppedes tagasisidelehe. See, kui palju meid seal kiidad või laidad, ei mängi rolli, auhinna loosime välja kõikide vastajate vahel. Seega, tule 13. novembril kohale ja anna meile peale üritust teada, mida sellest seminarist arvasid.

Teine spetsialistipäev läheb auhinnaks meie blogi kommenteerijatele. Kindlasti oled leidnud mõne Eesti veebilehe, kus palju head ja huvitavat sisu - ent mis võiks olla palju populaarsem, kui vaid veebilehe kasutusmugavus veidi parem oleks. Anna meile teada, millise hea (Eesti) veebilehe võiks veel paremaks muuta! Jäta oma kommentaar antud postituse alla ning kõigi vastanute vahel loosime välja 8 tunni jagu kasutatavuse töid.

Niisiis loosime välja tervelt kahe tööpäeva jagu kasutatavuse töid ja võidulootus on nii Maailma Kasutatavuse Päeva seminaril osalejatel kui siinses blogis kommenteerijatel.

Tegemist on täistööpäevaga selle aasta detsembri- või jaanuarikuus, mida tunnikaupa jupitada ei saa. Mida selle päeva raames Sinu heaks teha saame, võime juba koos otsustada vastavalt Sinu vajadustele – on selleks analüüsid, konsultatsioonid, koolitused või sootuks midagi muud.

Kohtume seminaril ja mõnusat kommenteerimist!

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.