Liigu edasi põhisisu juurde

Trinidad Consulting on SMITi “Hea arenduspartner 2009″!

Reedel, 19. veebruaril toimunud pidulikul aktusel anti Trinidad Consulting'ule üle Siseministeeriumi Infotehnoloogia- ja Arenduskeskuse (SMIT) auhind "Hea arenduspartner 2009".

SMIT koordineerib IKT'd kogu Siseministeeriumi haldusalas ning kõikidest välistest partneritest olime ainsad, keda niimoodi tunnustati. SMITi direktori Mari Pedaku sõnul oli Trinidad Consulting ainus arenduspartner, kes 2009. aastal kõik projektid õigeaegselt tarnis.

Aitäh SMITile ja tiimile!

 

Trinidadi viimane uudiskiri

Paljud teist osalesid meie poolt korraldatud World Usability Day tähistamisel (seminari materjalid leiad meie veebilehelt: http://www.trinidad.ee/world-usability-day-2009/) ja toona lubasime regulaarse uudiskirjaga algust teha. Plaan on selle valdkonna teemasid võimalikult laia perspektiiviga kajastada, sagedusega kord paari kuu jooksul.

Isiklik kasutatavuse ekspert: pakkuda 16 tundi tasuta tööd!

Meil on Sulle täna kohe mitu head uudist – esimene nendest oli, et Trinidad Consulting korraldab taas tasuta kasutatavuse seminari World Usability Day (e. WUD) tähistamiseks ning seekord koos Webmedia AS-ga. Teine hea sõnum on aga see, et otsustasime oma tiheda töögraafiku veel tihedamaks muuta ning kingime ära kaks tööpäeva. Nüüd on teil võimalik saada endale isiklik kasutatavuse ekspert!

Ülemaailmne kasutatavuse päev

Trinidad Consulting on jälle korraldamas ülemaailmset kasutatavuse päeva Eestis. Sedapuhku on kuupäevaks 13.11.2009.

Kaaskorraldaja on sellel aastal Webmedia AS

Olge lainel ja kui küsimusi tekib kirjutage julgelt :)