Liigu edasi põhisisu juurde

Uudised meie toimetamiste kohta

Kuidas valmistuda ESG ehk kestlikkusaruandluseks? Appi tulevad ärianalüütika ja IT lahendused.

Aastast 2025 peavad Eesti ettevõtted hakkama esitama kestlikkuse ehk jätkusuutlikkuse ehk ESG (environmental, social, governance) aruandeid. Räägime, millega täpsemalt tegu on ja kes peavad seda esitama. Vaatame, mida see ettevõtjale tähendab ning anname nõu, kuidas IT ja BI (ärianalüütika) lahendused saavad sind ESG raporteerimiseks paremini ette valmistada.

Kuidas me tarbime ja mida meile pakutakse aastal 2023?

Käesolevas artiklis räägib meie UX disainer ja tulevikumõtlemise entusiast Madeleine Tults lähemalt sellisest põnevast teemast nagu futurism ja selgitab, kuidas selle abil meie elu mõjutavaid trende mägata. Elame keerulisel kriiside ja vapustuste ajal, mil tulevikust mõtlemine on saanud inimeste jaoks olulisemaks ja elulisemaks kui kunagi varem.

Trinidad Wiseman omandas strateegilise osaluse Baltimaade suurimas Microsofti ärianalüütika ettevõttes Intelex Insight

Trinidad Wiseman omandas 47% osaluse Baltimaade suurimas Microsofti BI platvormile ja Power BI-le spetsialiseerunud andmeteaduse, ärianalüütika ja masinõppe ettevõttes Intelex Insight. Tehingu tulemusena saab Intelex Insightist Trinidad Wisemani masinõppe ja ärianalüütika keskus, mis võimaldab viimasel pakkuda oma klientidele uusi andmeteadusel põhinevaid teenuseid.