Liigu edasi põhisisu juurde
Intelex Insight-i logo ja Trinidad Wiseman-i logo

Trinidad Wiseman omandas strateegilise osaluse Baltimaade suurimas Microsofti ärianalüütika ettevõttes Intelex Insight

Marko Nemberg

Meil on hea meel teatada, et Trinidad Wiseman omandas 47% osaluse Baltimaade suurimas Microsofti BI platvormile ja Power BI-le spetsialiseerunud andmeteaduse, ärianalüütika ja masinõppe ettevõttes Intelex Insight.

 

Tehingu tulemusena saab Intelex Insightist Trinidad Wisemani masinõppe ja ärianalüütika keskus, mis võimaldab viimasel pakkuda oma klientidele uusi andmeteadusel põhinevaid teenuseid. Intelex Insightile pakub tehing uusi võimalusi oma äri kasvatamiseks ja teenuste edasiarendamiseks.

 

Pilt
Trinidad Wiseman-i juhatuse liige ja innovatsioonijuht Hegle Sarapuu-Johanson ning Intelex Insight-i tegevjuht Kaur Kivirähk

Trinidad Wisemani juhatuse liige ja innovatsioonijuht Hegle Sarapuu-Johanson ning Intelex Insighti tegevjuht Kaur Kivirähk

 

Meil on väga hea meel teatada strateegilisest partnerlusest Intelex Insightiga, kellega meid seob pikaajaline koostöö. Usume, et lisaks andmeteaduse ja ärianalüütika võimekuse suurendamisele suudame üheskoos luua uusi innovatiivseid teenuseid, kus on ühendatud andmeteaduse ja teenusedisaini parimad omadused. Samuti saame aidata klientidel oma organisatsioonis muudatusi ellu viia ning nende tulemuslikkust nüüd reaalajas ka mõõta," ütles Trinidad Wisemani juhatuse liige ja innovatsioonijuht Hegle Sarapuu-Johanson.

 

Intelex Insighti tegevjuht Kaur Kivirähk usub, et ärianalüütika ja andmeteaduse maailmas on järjest tähtsamaks muutunud andmete visuaalne esitamine ja nende kasutajakogemus.

 

Oleme väga rõõmsad, et meie partneriks sai Trinidad Wiseman, kellega meil on sarnane kultuur ja kes suudab meie analüüsikeskkondade kasutajakogemuse järgmisele tasemele viia. Me plaanime tihedat ja mitmekesist koostööd nii teenuste kui ka äriarenduse osas, millest võidavad kõige rohkem mõlema ettevõtte tänased ja tulevased kliendid," rääkis Kivirähk.

 

Tehingu tulemusena väljus Intelex Insightist selle kaasasutaja Kaarel Kivistik, kes soovis liikuda edasi teise valdkonda. Uues kaheliikmelises juhatuses asus tööle Trinidad Wisemani juhatuse liige Hegle Sarapuu-Johanson ning juhatuse esimehena jätkab Kaur Kivirähk.

 

Intelex Insight on Baltimaade juhtiv Microsoft Power BI lahendustele keskendunud ärianalüütika ja andmeteaduse ettevõte, mis pakub andmepõhiseid teenuseid ettevõtete tulemuslikkuse parandamiseks. Ettevõttes töötab 17 inimest ning selle kogukäive 2022. aastal oli üle 1 miljonit euro.

 

Trinidad Wiseman on 2007. aastal loodud digimuutuse ja teenusedisaini ettevõte, kelle klientide hulka kuuluvad erinevad ministeeriumid ja suurettevõtted nii Eestis kui välismaal. Ettevõttes töötab ligi 140 spetsialisti ning selle kogukäive 2022. aastal oli 13,6 miljonit eurot.

 

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.