Liigu edasi põhisisu juurde

Selles sektsioonis kajastatavad teemad on front-end arendus, back-end arendus, huvitav tehnoloogia ja tööd lihtsustavad lahendused

PWA (Progressive Web Application) võimalused ja väljakutsed - kuidas see sinu ettevõtet aitab?

Trinidad Wisemanil on taskuhääling, kus kajastame erinevaid digimuutuse, teenusedisaini ja kasutajamugavuse teemasid. Asu meie kanalit jälgima, et olla alati kursis, kui avaldame uue episoodi. Seekordses saates võtavad meie arendajad Joosep Jõeleht ja Priit Puru ning disainer Juho Kalberg luubi alla Progressive Web Application (PWA) tehnoloogia, selle kasutusjuhud ning plussid-miinused. 

ESG – esimesest sammust aruandluseni

Darja Prants on meie teenuse ja kasutajakogemuse disainer ja tiimijuht, kes jagas seminaril meie kogemust, kuidas kaardistada peamisi ESG mõjukohti ettevõtte sees, tulemusi igapäevategevuses rakendada ja meeskonda protsessi kaasata. Intelex Insighti tegevjuht Kaur Kivirähk rääkis ESG raamistiku ühest keskkonnamõju hindamise elemendist ehk kuidas hinnata ettevõtte CO2 jalajälge erinevate valdkondade lõikes, mida Intelex Insight on mitu aastat teenusena klientidele pakkunud.

SK ID Solutions digitaalse e-teeninduse arendus

Koostöös SK-ga asusime looma e-teeninduse keskkonda, mis võimaldab klientidel luua uusi ja hallata olemasolevaid tellimusi. Kuna turvalisusteenustel on palju nõudeid ja ainult tellimuse esitamisest reeglina ei piisa, seadsime eesmärgiks ka SK majasiseste spetsialistide igapäevategevuste optimiseerimise. Loe SK e-teeninduse portaali projektilugu.

Meie õppetunnid Veera disainisüsteemi ehitamisel, 2. osa

Märtsis kirjutasime, kuidas alustasime koostöös RIAga Veera 1.0.0 disainisüsteemi arendust. Uuenenud platvorm pakub häid tööriistu e-teenuste arenduse lihtsustamiseks. Uues blogipostituses jätkavad meie spetsialistid projektikogemuste ja väljakutsete jagamist, keskendudes ligipääsetavusele, koodi komponentidele ja sisuloome strateegiatele.