Liigu edasi põhisisu juurde
Drupal Camp Baltics kaas

Drupali fännide tähtsündmus DrupalCamp Baltics 2022 on kohal

Sigrid Viikmaa

Juba homme 14.oktoobril 2022 rõõmustab DrupalCamp Baltics konverents taas kõiki Drupali fänne. Tegemist on Drupali kogukonna aasta tähtsündmusega, mis sai alguse aastal 2012 ja toimub igal aastal erinevas Balti riigis. Sel aastal on võõrustajariigiks Eesti ja konverents peetakse Tallinnas Tallink Conference & Spa hotellis.  

 

TWNil on au ja rõõm anda oma panus ning olla koos teiste Baltikumi Drupali kogukonna ettevõtetega üks konverentsi kaaskorraldajatest. 

 

10 aastaga on saanud DrupalCampist arendajate poolt väga hinnatud traditsioon ja kohtumispaik, mida võib järeldada ka kiiresti väljamüüdud piletitest. Sündmusele tulevad inspiratsiooni ammutama ja kogemusi vahetama nii Drupali põhiseid lahendusi arendavad agentuurid, arendajad ja kliendid kui ka aktiivsed Drupali kasutajad ja huvilised. 

 

Konverents keskendub kahele suunale – arendus ja äri ning kummaski kategoorias astub ettekandega üles ka TWNi arendustiim. 

 

Priit Puru –  meie front-end arendaja jagab kogemusi ja soovitusi teemal „Leveraging UI libraries & style guides to improve your development pipeline“. 

 

Räägin sellest, kuidas kasutajaliidese teekide ja stiilijuhiste rakendamine aitab sul täiustada oma arendusprotsessi. Käsitlen ka mõningaid (kallutatud) arvamusi kasutajaliidese süsteemi ning stiilijuhise eeliste ja puuduste kohta. Sessiooni lõpuks oskad leida vastused küsimustele, kas peaksid arendama oma UI teegi või muutma olemasolevat ja kas sul üldse on vaja UI teeki?“  

 

Andres Lüiste  - meie Drupali vanemarendaja ja Hannes Niid teevad case-study ettekande teemal „Biggest online store selling game codes in Baltics and people trying to hacking it“. 

 

Räägime punktid.com arendamise väljakutsetest petturite, jõudluse ning turvalisuse probleemide lahendamisel ja parandamisel. Samuti kuulete, kuidas käib toimivuse ja jõudluse monitooring ning millised on tulevikuplaanid.“ 

 

DrupalCamp Baltics 2022 detailse päevakava leiad siit (piletid on läbi müüdud). 

 

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.