Liigu edasi põhisisu juurde

Kolm võimalust kuidas konfiguratsioonihalduse andmebaas oma ettevõtte protsesside ja ärieesmärkide heaks tööle panna

Millal on mõistlik rakendada konfiguratsioonihalduse andmebaas ehk CMDB? Kuidas luua maksimaalselt väärtust teenusehalduse tarkvara ja CMDB kooslusest? Kuidas haakub küberturvalisus ja CMDB? Mida võtta arvesse andmebaasi rakenduse valikul? Järgnevas artiklis leiame vastused küsimustele ning toome näiteid, kuidas CMDB aitab ärieesmärke saavutada.

Jira juurutamine fintech-ettevõtte äriarenduse- ja tugitiimides: Bondora lugu

Bondora Jira kasutuselevõtuga kaasnes kaks paralleelset väljakutset – migreerida finantstehnoloogia ettevõtte 15-aastane ajalugu Asanast Jirasse ning tuua tiimid võimalikult sujuvalt ühelt platvormilt teisele. Järgnevalt räägime lähemalt, miks otsustas Bondora Jira kasuks ning kuidas juurutusprotsessi teostasime. Ühtlasi avaldame, milliseid tehnilisi lahendusi rakendasime ning millised on turundus- kliendikogemuse- ja finantstiimi senised kogemused Jiraga. 

Eesti infoturbestandardi rakendamine Atlassiani toodetega

Eesti infoturbestandard (E-ITS) on eestikeelne ja Eesti õigusruumile vastav alus infoturbe käsitlemiseks, mille missioon on arendada ning edendada Eesti avaliku sektori asutuste, aga ka erafirmade infoturbe taset. Järgnevas postituses tutvume lähemalt E-ITS olemuse ja rakendamiseks vajalike toimingutega ning selgitame hüpoteetilise teenuse näitel, kuidas standardi meetmeid Atlassiani toodetega teostada. 

Soovid oma kõige vingemad Jira ideed ellu viia? Vaatame, kuidas ScriptRunner for Jira enda jaoks tööle panna

Kas oled kunagi mõelnud, et kuidas Jira projekti piletitüüpide kasutamist kasutajate põhiselt piirata? Või kuidas alampiletite ajalogisid Epic piletisse summeerida? Järgnevalt kiikame ScriptRunner for Jira (Data Center) võlumaailma - loe lähemalt ja avasta läbi inspireerivate kasutuslugude, kuidas ühe populaarseima Jira rakenduse abil eriti vingeid lahendusi luua.

Jira Product Discovery – ideed tooteks

2023. aasta suvel lasi Atlassian välja uue töövahendi Jira Product Discovery. Tootetiimidele suunatud tarkvara loob Atlassiani tooteperes tervikliku lähenemise tarkvaraarenduse elutsüklile. Nüüd saavad tootejuhtid vahetut koostööd teha nii äripoolega, aga ka arendus- ja kasutajatoe tiimidega. Vaatame lähemalt, kuidas ideid prioritiseerida, hinnata, esitleda ja Jira Software piletitega siduda.