Liigu edasi põhisisu juurde

Ronides UX-küpsuse redelil koos kasutajatega: Kuidas alustada kasutajakogemuse edendamise teekonda?

Kiiresti arenevas digitaalses maailmas sõltub iga toote või teenuse edu sellest, kui hästi see vastab kasutajate vajadustele. Keskendumine kasutajakogemusele (UX) ei ole pelgalt nice-to-have tegevus, vaid eduka äristrateegia kriitiline komponent. Selles artiklis uurime UX-küpsuse mõistet, sellega seotud etappe ja UX-võimekuse suurendamise tähtsust küpsuse redelil ülespoole tõusmisel.

Rohelisema tuleviku poole UX disaini abil: Euroopa Keskkonnaagentuuri projekti näide

Meie keskkond ja selle säilitamise vajadus, meie planeedi läbielamised - kõik see on viimase kümnendi jooksul aina põletavamaks teemaks muutunud. Käesolevas blogis räägime Euroopa Keskkonnaagentuuri projekti näitel muuhulgas ka sellest, kuidas saame kasutajaid aidates keskkonda toetada. Käesolevas artiklis kirjeldatud uurimusmeetodid on eriti olulised just suurte andmemahukate süsteemide kontekstis, mis kalduvad muutustele kehvasti alluma.

Kuidas kõik juurdepääsetavusest võidavad

Kui miski on juurdepääsetav, tähendab see, et võimalikud paljud, sealhulgas erivajadustega inimesed, saavad seda asja kasutada. Hoonete puhul tähendab see näiteks kaldteid ning liikumisanduritega valgusteid ja uksi. Veebimaailmas mõtleme juurdepääsetavuse all olukorda, kus kogu info ja funktsionaalsus on ...

Kes kardab hamburgeri surma? UX ja UI trendide ülevaade

Trendi mõiste võib tekitada vastakaid tundeid, sest hea disain peaks ideaalis olema ajatu. Teisalt olles teadlik, mis suunas mingi valdkond liigub, aitab see hoida loovuse värske ja meele informeeritud. Trend ei ole midagi, mida tingimata peab jälgima, vaid see on võimalus näha kasulikke protsesse ja tööriistu, mida enda töös kasutada.

Turundajast võluriks ehk mis on Growth Hacking

Noortele ettevõtjatele võib ehk jääda mulje, et super-hea-idee on kõik, mis ühe suure äri alustamiseks on vajalik nii nagu seda arvas ka Aaron Swartz, üks reddit.com teenuse endisi omanikke (Macfarquhar, 2013). Paraku on tihti õnnestumise taga siiski korralik töö, rasked valikud ning tihti pigem palju häid ideid.