Liigu edasi põhisisu juurde
Rakvere tiim oma pinksilaua juures

Trinidad Wiseman teeb maailmatasemel tarkvaraarendust ka Rakverest

Peeter Ossip & Sigrid Viikmaa; foto: Marianne Loorents, Virumaa Teataja

Trinidad Wisemanil (TWN) on kaks füüsilist kontorit -Tallinnas ja Rakveres. Kui uurida asutajaliikmelt ja Rakvere kontori juhatajalt Peeter Ossipilt, kuidas Rakvere kontor alguse sai, naerab ta ja võtab asja kokku ühe lihtsa lausega: „kõik algas pea 15 aastat tagasi kui kolm pealinna IT-meest läksid Rakveres baari.“ :) 

 

Miks just Rakvere, mitte mõni Eesti suurlinn? Rakveres on mõnus nii elada kui töötada – tempo on rahulikum ja võrreldes suurlinnadega on Virumaa väiksem ja turvalisem paik lastekasvatamiseks. Usume, et nii mõnigi kes on Tallinnasse või kaugemale kolinud, igatseb siia tagasi, kui vaid leiaks enda jaoks õige töökoha. 

 

Meie Rakvere tiimis töötab 18 inimest ning tiim on meil kokkuhoidev ja üsna püsiv, suurema inimeste voolavuseta. Teeme projekte, mis mõjutavad otseselt inimeste elusid (nt Haridusportaali ja Tööelu veebiportaalid, ravimite ehtsuse kontrollsüsteem, aga ka häirekeskuse 112 teenuse parendamine). Tööde maht aina kasvab ja koos sellega ka meie ettevõte, kuid uut kvalifitseeritud tööjõudu on raske leida. 

 

Praegu asub meie kontor Tsentrumis, kus on avar ja mõnus ning nautimiseks koguni kaks suurt rõdu. Et kontoris peab ka mõnus ja fun olema, siis on meil kodune kööginurk koos snäkkidega ning päris oma pinksilaud.  

 

Kuna Tsentrum kipub ettevõtte kasvades meile kitsaks jääma, kolime tuleva aasta alguses Kastani puiesteele tuliuude majja, mis on hetkel veel ehitusjärgus. Meie uus kontor toetab igati hübriidtöö mudelit ning oleme panustanud ka ergonoomilistesse töövahenditesse.  

 

TWNi Rakvere kontorist ja toimetamistest saad rohkem lugeda Virumaa Teataja artiklist. Samuti rääkis meie asutaja ja tegevjuht Ander Tenno hiljuti TWNi kultuurist ja väärtustest

 

Kui loed ja tunned, et kõik see kõnetab sindki ning TWNis töötamine (Rakveres või Tallinnas) võiks olla sinu jaoks, siis tutvu meie töökuulutustega ja võta julgesti ühendust! Meil on vabu töökohti pea kõikides rollides – tiimijuhist arendajate, analüütikute, disainerite ja testijateni välja.   

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.