Liigu edasi põhisisu juurde
projektijuht Silver Jõgi profiilipilt

Planeerimatute olukordade planeerimisest Liikluskindlustusfondi rakenduse näitel

Silver Jõgi

3. mail toimus Proto avastustehases teist aastat järjest Trinidad Wisemani Inspiratsioonipäev. Seminar koondas kokku meie enam kui 10-aastase disaini-, äri- ja tehnoloogiakogemuse.

 

Spetsialistide tiim jagas publikuga haaravaid elulisi näiteid ja õppetunde ning pakkus väärtuslikke nõuandeid ja praktilisi näpunäiteid ärieesmärkide saavutamiseks. Meil on hea meel jagada teiega oma blogis seminaril salvestatud esitlusi.

 

Paljud meist on leidnud end mingil ajahetkel osalisena liiklusõnnetuses. Olenemata õnnetuse konkreetsetest asjaoludest, on see sageli väga stressirohke olukord, kuna puudutab mitmeid olulisi tegureid, sealhulgas tervist, raha ja aega.

 

Traditsiooniliselt on esmaseks abivahendiks olnud nn "sini-kollane leht" ehk "Liiklusõnnetuse teade", kus on võimalik lisaks tekstidele ja ristikestele joonistada ka olukorda. Oluline on märkida, et isegi kogenud juhtide jaoks võib selle vormi täitmine olla keeruline.

 

Keerulised probleemid ei vaja keerukaid lahendusi. Oluline on keskenduda kasutajakesksusele ja lihtsusele. Silver Jõgi, kellel on ulatuslik kogemuste pagas nii arendaja, analüütiku kui ka IT-projektijuhi rollis, jagab kogemusi ja õppetunde "Planeerimatute olukordade planeerimisest", kasutades näitena Liikluskindlustusfondi rakenduse loomise projekti.

 

Vaata 30-minutilist videoettekannet, et saada inspiratsiooni ning loe ka meie blogiartiklit, mis käsitleb sama teemat.

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.