Liigu edasi põhisisu juurde
Illustration kahest inimesest kuumaõhupalliga õhku tõusmas ja kaugusesse helget tulevikku vaatamas.

Trinidad Wiseman presents Atlassian in the Baltics 2022 – tule kuula klientide edulugusid, laienda võrgustikku ja saa teada uusimatest tooteuudistest

Alice Bakhoff, Ieva Longa, Carina Zweygart

Trinidad Wiseman presents Atlassian in the Baltics on meie seitsmes Atlassiani üritus, mis toimub 31. märtsil Hilton Tallinn Park hotellis

 

Terve päeva jooksul toimuvale üritusele kogunevad Atlassiani toodete kliendid kogu Baltikumist, et mitte ainult õppida uut Atlassiani ja partnerite toodete kohta, aga ka selleks, et jagada oma kogemusi ja edulugusid.  

 

Esinejad Eesti era- ja avalikust sektorist jagavad oma ausaid ja vahetuid kogemuslugusid Atlassiani toodete rakendamisega: 
 

  • Birgit Nigulas ja Kerli Loopman Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusest räägivad IT teenusetoe juurutamisest Sihtasutuse varade ja IT süsteemide haldamiseks Jira ja Insighti integratsiooni abil Cloud platvormil;
  • Katrin Paal Invaru-st annab meile kulissidetaguse ülevaate protsessist, kuidas Confluence Cloud abil Invarus siseveeb loodi;
  • Imre Lall Tartu Ülikoolist avaldab, kuidas Jira Service Management Data Center sidumine Insight'iga lõi korra ülikooli kliendiportaalis ja varad halduses. 
     

Ettekannete käigus kuuleme, miks valiti just Atlassiani tooted, milliseid eesmärke sooviti saavutada ning mis olid lahendust vajavad kitsaskohad.  

 

Inspireerivad kujunemislood annavad ülevaate, kuidas pakitootest saab eduka juurutamisprotsessi käigus ettevõtte vajadusi toetav töövahend.

 

Lisaks kogemuslugudele ootame sind kuulama Atlassiani ametlikku esindajat ning Atlassiani partnerite tootetutvustusi

 

  • Carina Zweygart Atlassianist räägib teemal "UNLEASHING THE POTENTIAL OF EVERY TEAM WITH ATLASSIAN CLOUD". Esitus keskendub Cloud platvorm toodete uusimatele omadustele ning sellele, kuidas toodete areng aitab tiimidel liikuda kiiremini soovitud eesmärgini keskendudes kõige olulisemale;
  • James Harvey Cisco® Appdynamics-st räägib, kuidas full-stack monitooringu lahendused tekitavad isoleeritud andmetest praktilise ülevaate, mis annab IT tiimidele väärtusliku teadmuse ja sisendi tegutsemiseks;
  • George Smith ja Kamal Said Exalate-st (iDalko) räägivad rakendusest Jira Issue Sync, mille paindlik mootor sünkroniseerib piletid turvaliselt mitme Jira keskkonna vahel olenemata toote majutusplatvormist.
  • Mārtiņš Vanags eazyBI-st tutvustab ülivõimekat, Jira ja Confluence'iga ühilduvat raporteerimise ja analüüsimise pistikprogrammi eazyBI.

  

Seminari moderaator on ka sel aastal Peeter “tehnokratt” Marvet VAIMO-st, kes on päevasel ajal innukas Atlassiani toodete kasutaja, turvalisuse evangelist ja õnnelikusse insener.  

 

Lisaks küsimustele ja vastustele iga esitluse lõpus on ürituse jooksul meie Atlassiani tiimi spetsialistid valmis arutama kõike Atlassiani toodete ja litsentsidega seonduvat, et saaksid vahetut tagasisidet ja sisendit.  

 

Oled oodatud osalema konverentsil, mis on väärt võimalus kogukonnaga tutvumiseks ja võrgustiku laiendamiseks.

 

Üritus on tasuta ja snäkid on meie poolt ;). Tutvu konverentsi täpse ajakavaga ja registreeri end siin.  

 

 

Tutvume Atlassiani ametliku esindajaga!

Järgnevas intervjuus tuvustab ennast Carina Zweygart, kes räägib meile lähemalt oma konverentsi esitluse teemast ja Atlassianis töötamise kogemusest.  

 

Palun räägi endast - kuidas end tutvustaksid? 
 

Olen Carina Zweygart, noor professionaal Saksamaalt kes kolis enne pandeemia algust Amsterdami. Olen alati olnud avatud välismaal elamisele.  

  

Oma tudengi elu jooksul olen elanud riikides nagu Ameerika Ühendriigid, Indoneesia ja India. Tänaseks on möödunud üle kahe aasta hetkest, kui kolisin Amsterdami, kus tunnen end juba koduselt.   

  

Isegi pandeemia ajal suutsin üles ehitada ilusa isikliku elu, tutvuda imeliste inimestega ja osta oma esimese korteri, mille üle olen väga uhke.  

  

Mida sa vabal ajal teed, mis on sinu hobid? 
 

Vabal ajal meeldib mulle kõik, mis on seotud looduse ja seiklusega. Olen suur matkamise ja ronimise fänn isegi kui mäed on Amsterdamist väga kaugel. 

  

Ühtlasi olen sukelduja ja armastan kõike, mis on merega seotud. Mu tavapärased hobid hõlmavad võistlus-rattasõitu, jooksmist, joogat ja jõusaalitrenne.

 

Ja loomulikult sõpradega kohtumine, õhtusöögid ja head veinid ning festivalid on samuti suur osa mu sotsiaalsest elust.   

Carina Zweygart mountain climbing

 

Kuidas hakkasid Atlassianis tööle? 

Enne Atlassiani töötasin IT konsultandina AI tehnoloogia ettevõttes, kus olin erinevates rollides nagu näiteks scrum master ja tooteomaniku konsultant ning toetasin ettevõtteid nende agiilse digimuutuse teekonnal.  

 

Selle käigus sain väga tuttavaks Atlassiani toodetega, põhiliselt Jira ja Confluence'iga. Hetkel, kui otsustasin uute väljakutsete poole edasi liikuda, rääkisin oma sõbraga, kellega kohtusin olles värskelt Amsterdami kolinud.

 

Kui ta mõistis, et mu kogemus kattub vaba töökohaga, arvas ta, et sobiksin Atlassianisse hästi ja veenis mind kandideerima. 

 

Hakkasin Atlassianis tööle 2021 aasta juulis ning olen väga elevil olla osa sellest suurest ja kiiresti arenevast organisatsioonist. 

 

Millised on su mälestused esimesest tööpäevast Atlassianis? 

 
Mu esimene tööpäev Atlassianis oli positiivses mõttes võimas. Mulle avaldas muljet, kui hästi oli organiseeritud uue töötaja kaasamine, võttes arvesse ka seda, et kõik toimus kaugtööna.     

  

Oli meeldiv kõikide kolleegidega tutvuda ja näha, kui palju põnevust ja energiat oli uutes töötajates, mis muideks ei ole kuhugi kadunud ka vanemate olijate puhul. 

  

Räägi, mida sa Atlassianis teed? 

 
Olen eelmüügi lahenduste insener (ingl. k pre-sales solutions engineer) ja toetan meie kliente Jira ja/või Confluence puhul Cloud platvormile migreermisega.  

  

See tähendab, et aitan kliendil hinnata Cloud toodete sobivust ning nende tehnilist poolt. Samal ajal tutvustan uusimaid tooteomadusi ja funktsionaalsusi ja olen abiks, et leida nende olukorrale parim lahendus.  

  

Milline su tavapärane tööpäev välja näeb? 

 
Mida ma oma töö puhul kõige rohkem armastan on see, et iga päev on erinev.

 

Tavapärasel tööpäeval toimub 1-3 kliendikohtumist, kus ma demonstreerin meie Cloud tooteid, analüüsin klientide valukohti või olen toeks tehniliste hinnangute ja kriitiliste küsimuste puhul. 

  

Ühtlasi tähendab see tihedat koostööd kolleegidega Enterprise Advocate osakonnast, et pakkuda parimat võimalikku lahendust Cloud platvormile migreerimisel. 

  

Lisaks õpin iga päev midagi uut, sest on selge, et klientidel või partneritel on küsimusi, millega ma varem kokku puutunud ei ole.

 

Seega teen palju otsingutööd, katsetan toodetega iseseisvalt. Koostöö teiste tiimiliikmete, aga ka toote- ja tugitiimidega, ning klienditoega on osa minu tööst. 

  

Sinu esitluse teema meie seminaril on “UNLEASHING THE POTENTIAL OF EVERY TEAM WITH ATLASSIAN CLOUD”. Kas saaksid palun veidi avaldada, millest juttu tuleb? 


Atlassiani toodete sihiks on üle maailma laiali jaotatud tiimidel aidata paremini koostööd teha, olla produktiivsemad ja töötada strateegiliste eesmärkide nimel võimalikult efektiivselt. 

  

Uued tooteomadused ja funktsionaalsused Cloud platvormil on fokusseeritud avama potentsiaali mitte ainult arendustiimides, aga ka äri ja IT tiimides.

 

Meeskonnatöö on kõikide meie toodete ülitähtis fookuspunkt ning just Cloud tooted on rakendatud mõeldes kasutajakogemusele ja tiimiliikmete vahelisele koostööle

  

Atlassiani missiooni, Cloud tooteid ja uusi tooteomadusi tutvustades on oluline hoida meeles, kellele me väärtust tahame luua ja miks me seda teeme.

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.