Liigu edasi põhisisu juurde
e-kviitungi esileht

Trinidad Consulting osaleb uudse e-kviitungi lahenduse loomisel

Trinidad Consulting liitus rahvusvahelise konsortsiumiga, mille eesmärgiks on luua elektrooniline versioon traditsioonilisest paberkviitungist ehk e-kviitung. Rahvusvahelisse konsortsiumisse kuuluvad Eestist veel Omniva, EMT, IKT Demokeskus ja Helesinine ning Norrast Authente.

Projekti juhtivpartneri Omniva juhatuse liikme Mait Sooaru sõnul aitab Eesti vanima ja Baltikumi suurima kasutajakogemuse disaini ettevõtte liitumine luua hästi toimiva ja lõpptarbijatest lähtuva teenuse.

„Trinidadi meeskonnal on silmapaistev oskus muuta algselt keerulised süsteemid lihtsateks ja kergesti kasutatavateks teenusteks. Olen kindel, et nende märkimisväärsed kogemused tulevad kasuks ka e-kviitungi projektis,“ lisas Sooaru.

Trinidad Consultingu juhtivanalüütiku Andrus Sarve sõnul panustavad nad projekti peamiselt kasutajanõuete analüüsi ning kasutajakogemuse disaini läbi. “Kahtlemata on tegu väga põneva projektiga, mis pakub väljakutseid nii meie kasutajakogemuse disaineritele kui ka süsteemianalüütikutele,” ütles Sarv.

E-kviitungi projekt on Eesti ja Norra ühisprojekt, mis annab tõuke e-kviitungi laienemiseks Euroopa Liidus. Projekti toetab EAS.

EAS toetab projekti Norra – Eesti toetusprogrammist "Keskkonnasõbraliku innovatsiooni arendamine IKT abil" vastavalt projekti edenemisele. EAS-ile esitatud projekti kogumaksumus on 905 250 eurot, millest toetus moodustab 678 938 eurot.

Trinidad Consulting on Baltikumi juhtiv kasutajakogemuse disaini (UX) ja süsteemi- ning ärianalüüsi ettevõte. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad Elion, Tallink, Bigbank, Tallinna Kaubamaja, Elisa, EAS, City24, If Kindlustus, Riigi Infosüsteemid, MKM, Cherry, Päästeamet, Töötukassa, NATO küberkaitsekeskus, SMIT jpt. 
 

norway

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.