Liigu edasi põhisisu juurde
eas

Taasavati EASi innovatsiooniosakute programm

Uue innovatsiooniosakuga muutus ka toetuse piirmäär, mis on nüüd kuni 80% kõikidest abikõlblikest kuludest. Toetuse summa on maksimaalselt 4000 eurot.

Innovatsiooniosakut on võimalik kasutada uute disainilahenduste loomisel (läbi prototüüpimise) ja juurutamisel. See tähendab, et saate kasutada praktiliselt kõiki Trinidadi poolt pakutavaid disainiteenuseid. Üksnes uuringud pole abikõlbulikud.

Disainilahenduste väljatöötamise all on mõeldud uusi lahendusi, milleni jõutakse läbi disainitegevuste. Uuteks lahendusteks võivad olla nii tooted, teenused kui ka infosüsteemid.

Toetust ei ole võimalik saada juhul, kui tegu on konkreetselt turunduse või kommunikatsiooni eesmärgil tehtava projektiga. 
 

Uued hindamiskriteeriumid on järgnevad
 

  • Projekti mõju taotleja arengutakistuse või probleemi kõrvaldamisele ja esitatud taotluse kvaliteet (40%)
  • Projekti mõju meetme põhieesmärkide saavutamisele (30%)
  • Projekti mõju taotleja ja teenuseosutaja vahelise pikaajalise koostöö tekkimisele (30%).


Rahuldamisele kuuluvad taotlused, mis on saanud koondhindeks vähemalt 2.2 ja mille kõiki hindamiskriteeriume on hinnatud vähemalt hindega 2.0.

Soovitame võimalikult kiiresti reageerida, sest toetuste jaoks on ette nähtud vaid 966 000 eurot. Lihtne arvutuskäik näitab, et toetuseid jagub vaid ca 242 projekti jaoks. Ainuüksi eelmisel aastal toetati ca 390 projekti.

Rohkem infot saab Riigi Teatajast ja EASi kodulehelt. Huvi korral võite meiega ka otse ühendust võtta aadressil trinidad@trinidad.ee või numbril +372 63 11 111. 

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.