Liigu edasi põhisisu juurde

Kas ajakriitiline infosüsteem suudab pakkuda empaatilist kliendikogemust: Häirekeskuse SOS case study

Koostöös Häirekeskuse ning Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskusega (SMIT) aitasime parendada päästekorraldajate ja logistikute töövooge. Päästekorraldaja töö peamiseks mõõdikuks on kiirus ehk abi jõudmine võimalikult kiiresti abivajajani. Paratamatult võib see aegajalt mõjuda negatiivse kliendikogemusena. Loe meie värskest artiklist.

Mida on erasektoril avalikult sektorilt teenusedisainis õppida?

Teenusedisain ei ole miski, mida teha siis, kui aega ja raha üle jääb. Uus normaalsus peaks olema keskenduda sellele, kuidas olla kliendikeskne, milliseid muudatusi see nõuab, kuidas suhestub tänaste ärieesmärkidega ja mida tähendab igale inimesele tema igapäevases töös. Mida on erasektoril avalikult sektorilt õppida? Jagame oma tähelepanekuid sarnasustest ja erinevustest ning õppekohti, mille üle saab mõelda nii üks kui teine sektor.

Millal kaasata projekti teenusedisainer?

Anname nõu, millistel juhtudel peaks projekti kaasama teenusedisaineri ning millist kasu võib tuua teenusedisaini rakendamine. Saa teada, millised on teenusedisaini puudumise sümptomid äris, millised kontrollküsimused, aitavad sul selgusele jõuda, kas võiksid kaaluda teenusedisaineri kaasamist oma projekti ja palju muud kasulikku.