Liigu edasi põhisisu juurde

Rohelisema tuleviku poole UX disaini abil: Euroopa Keskkonnaagentuuri projekti näide

Meie keskkond ja selle säilitamise vajadus, meie planeedi läbielamised - kõik see on viimase kümnendi jooksul aina põletavamaks teemaks muutunud. Käesolevas blogis räägime Euroopa Keskkonnaagentuuri projekti näitel muuhulgas ka sellest, kuidas saame kasutajaid aidates keskkonda toetada. Käesolevas artiklis kirjeldatud uurimusmeetodid on eriti olulised just suurte andmemahukate süsteemide kontekstis, mis kalduvad muutustele kehvasti alluma.

Jira Product Discovery – ideed tooteks

2023. aasta suvel lasi Atlassian välja uue töövahendi Jira Product Discovery. Tootetiimidele suunatud tarkvara loob Atlassiani tooteperes tervikliku lähenemise tarkvaraarenduse elutsüklile. Nüüd saavad tootejuhtid vahetut koostööd teha nii äripoolega, aga ka arendus- ja kasutajatoe tiimidega. Vaatame lähemalt, kuidas ideid prioritiseerida, hinnata, esitleda ja Jira Software piletitega siduda.

Koos kasutajatega UX-trepist üles

Järjest enam teadvustatakse kasutajakeskse (UX) lähenemise vajalikkust terves maailmas ja nii ka Eestis. Selle tõestuseks olgu Trinidad Wisemani erinevatest valdkondadest pärinevate klientide aina kasvav hulk või kasvõi paljude endiste klassikaliste disainiettevõtete muutunud retoorika ja enda positsioneerimine järjest rohkem ja rohkem UX- lähenemist...