Liigu edasi põhisisu juurde

Axure RP litsentse saab nüüd osta ka läbi meie

Marko Nemberg

Axure RP on maailma üks populaarsemaid prototüüpimisvahendeid, mis sobib väga hästi igasuguste prototüüpide loomiseks ja pole vahet, kas tegu on infosüsteemide, veebilehtede või mobiilirakendustega.

Seetõttu oleme ise ka selle suurimad fännid ja kõik meie prototüübid valmivad just Axure RP peal. Aastate jooksul oleme katsetanud ka teisi tasulisi ja tasuta vahendeid, kuid ikka ja jälle on selgunud, et need sobivad pigem lihtsamate veebilehtede ja rakenduste prototüüpimiseks.

Kõige parema ülevaate Axure RP omadustest ja hindadest saad nende kodulehelt, kust leiad ka tasuta prooviversiooni. Kui aga soovid uurida, kuidas sellega igapäevaselt tööd tehakse, siis võta meiega julgelt ühendust.

Lisaks litsentsidele saad meilt tellida ka põhjaliku prototüüpimiskoolituse, mille käigus saad selgeks prototüüpimise põhimõtted. Pärast koolitust valdad Axure RP’d juba sellisel tasemel, et oskad iseseisvalt lihtsamaid prototüüpe luua.

Koolitus on mõeldud 3-4 osalejale ning selle käigus käime läbi prototüüpimise algtõed, Axure RP põhifunktsioonid ja tööpõhimõtted. Lisaks saad teada:
 

  • kuidas olla võimalikult efektiivne
  • kuidas kasutada stiile, raamistikke ja mastereid
  • mis on dünaamilised paneelid ja kuidas kasutatakse widgeteid
  • kuidas prototüüpida erinevatele ekraanisuurustele (kohanduv disain)
  • mis on jagatud prototüüp (shared prototype) ja kuidas seda kasutada
     

Koolituse tavahind on 750 eurot, mille lisandub käibemaks, kuid kõik litsentside ostjad saavad selle 15% soodsamalt. Koolitust on võimalik teha väga erinevatele tasemetele ja seega sobib see ka disaineritele, kellele prototüüpimine enam võõras teema ei ole.

Kui Sul tekkis küsimusi ja soovid litsentside või koolituste kohta rohkem uurida, siis kirjuta meile trinidad@trinidad.ee või helista +372 63 11 111.

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.