Liigu edasi põhisisu juurde
Platinum partner Atlassian

Trinidad Wiseman tunnistati Atlassiani Platinum taseme partneriks

Trinidad Wiseman

Sellest nädalast oleme Atlassiani Platinum taseme partner. See on hõbeda ja kulla järel kõrgeim staatus, mida partnerina pälvida võib. Meie tegevjuhi Ander Tenno sõnul on „plaatinumtase ühelt poolt tunnustus tehtud töö eest, kuna selleks saavad üksnes need esindajad, kellel on suur hulk sertifitseeritud spetsialiste, kes platvormi juurutada oskavad. Samas on see kindlasti ka meie pikaajaline kogemus, pühendumus ja kindlasti väga hea koostöö klientidega, mis on toonud meid siia, kus me täna oleme“.

 

Oleme esimene ettevõte Eestis, kes 2008. aastal Atlassiani toodetega seotud teenuseid pakkuma hakkas. Nende valik on muidugi kasvanud: aitame litsentse valida, tellida ja maksimaalselt ära kasutada. Paigaldame, seadistame, uuendame, koolitame ja seda kõike nii eesti- kui inglise keeles. Kasvavas mahus pakume ka rätseparendusi. Atlassiani tooted on küll väga paindlikud, kuid mõnikord läheb vaja lisafunktsionaalsusi, mida tootel vaikimisi ei ole. Siis kohandame Atlassiani tooted just vastavale meeskonnale sobivaks.

 

Tutvu kõigi meie Atlassiani teenustega siin!

 

Meie Atlassiani klientide hulka kuuluvad näiteks Siseministeeriumi Infotehnoloogia- ja arenduskeskus, Rahandusministeeriumi Infotehnoloogiakeskus, Coop, Helmes, Kaitseministeerium, Omniva, Eesti Energia, Töötukassa, Bigbank, Elering, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Riigi Infosüsteemi Amet, Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus, Riigi Kinnisvara AS,Tartu Linnavalitsus, SEB Pank, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutus, Milrem AS, ERGO Insurance SE, Viljandi Haigla, Planetway Europe OÜ, Maanteeamet, AS Tallink Grupp, Haigekassa, Keskkonnaministeeriumi Infotehnoloogiakeskus, Eesti Raudtee AS, SA Kredex, Fitek AS, Maaeluministeerium, Cleveron AS jt.

 

Ühed suurematest Atlassiani projektidest on olnud Bigbanki siseveebi väljatöötamine ning SMITi teenushalduse süsteemi juurutamine, mida tänaseks kasutab kokku ligi 10 000 töötajat.

 

Kohaliku Atlassiani kogukonna arendamiseks, uute toodete ja funktsionaalsuste tutvustamiseks ning erinevate kogemuste jagamiseks korraldame regulaarseid üritusi. Märtsis 2019 toimunud konverentsil "Atlassian in the Baltics" esinesid erinevad Atlassiani ökosüsteemi esindajad: Atlassian, RIADA, TEMPO, Softwareplant ja Trinidad Wiseman. Konverentsi ettekandeid on võimalik järele vaadata ka meie Atlassiani lehel.

 

Atlassian on 2002. aastal Austraalias asutatud peamiselt arendajatele mõeldud tarkvaratoodete tootja, millest on tänaseks saanud börsiettevõte. Atlassiani tooteperekonda kuuluvad sellised populaarsed lahendused nagu Jira, Jira Core ja Jira Service Desk, vikide ja siseveebide platvorm Confluence, Bitbucket, Bamboo ning mitmed teised. Maailmas kasutab Atlassiani tooteid üle 150 000 meeskonna.

 

Kui otsid lahendust Atlassianiga seotud küsimustele, siis võta meiega ühendust!

Meil on terve rida eksperte, kes nõustavad sind emakeeles.

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.