Liigu edasi põhisisu juurde
illustratsioon Node arendajast

Kas tahad olla Node arendaja ettevõttes, kus on palju vabadust, motiveeriv töötasu ja muhedad kolleegid?

Sigrid Viikmaa

Illustratsiooni autoriks on Riin Õispuu, inspireeritud kunstnik Pierre Kleinhouse'i karakterist.

 

 

Otsime oma tiimi NodeJS arendajat. Kui sinagi oled uute väljakutsete otsinguil, siis loe edasi :) 

 

Otsime NodeJS arendajat - millist inimest on vaja ja millised on tööülesanded? 

Otsime sind, kui JavaScript on sulle südamelähedane ja naudid töötamist erinevate meeskondadega. Kui sind ei heiduta NodeJS ega mõni selle peal levinud raamistik (Express, Nest, Adonis) ning oled kindel oma koodis ega pelga seda testide kirjutamisega tõestada (Mocha, Jest). Kasuks tuleb, kui oled tutvust teinud ES standardite ja parimate praktikatega ning tunned end mugavalt ka SQL ning NoSQL andmebaaside keskel (Postgres, Mongo).  

 

Sinu peamiseks tööülesandeks saab veebilehtede ja infosüsteemide arendus NodeJS’i mootoril ning soovi korral on võimalus panustada ka ettevõttesiseste back-end metoodikate ja parimate praktikate edasiarendamisse. 

 

Node arendaja töökuulutust vaata siit. 

 

Video file

  

 

Milline ettevõte on Trinidad Wiseman (TWN)? 

Oleme teenusedisaini ja digimuutuse ettevõte, kes loob teenuseid ja arendab tarkvarasüsteeme. Meie klientideks on telekomid, finantsasutused, logistikaettevõtted, tehnoloogiafirmad, meditsiiniasutused ja avalik sektor nii Eestis kui välismaal. Meie 2021. aasta käive oli üle 8,9 miljoni euro ning anname tööd rohkem kui 120 spetsialistile. 

 

TWNi tegevuses lähtume oma 3st põhiväärtusest - inimkesksusest, professionaalsusest ja autonoomsusest. Meie blogist saad täpsemalt lugeda TWNi kultuuri ja väärtuste kohta. 

 

Kuidas saab TWNis õppida ja areneda? 

Õppida saab meil näiteks läbi mentorluse ja horisontaalse karjääri arendamise. Lisaks toimuvad meil arvukad sisekoolitused ja spetsialistide meet-up’id ning võimaldame oma tiimiliikmetele ka tasulisi koolitusprogramme. 

 

Pilt
spetsialisti arengutee

TWNi spetsialisti arengutee

 

Kuhu paigutub arendaja TWNi tiimis? 

Meie digimuutuse tiimid koosnevad kõigist vajalikest spetsialistidest: projektijuhid, arendajad, disainerid, analüütikud, testijad. Projekte on erineva suurusega: väiksemad 3 inimese projektid, aga ka suured arendused, kus tiimis 10 spetsialisti. Osad projektid kestavad meil 5 kuud, teised aasta, aga on ka mitme aastaseid projekte. Koos valime sobivaima tiimi, kes konkreetse projektiga toimetama hakkab. 

 

Millised projektid ja kliendid on TWNis? 

Meie spetsialistid toimetavad igapäevaselt väga erinevat tüüpi projektidega. Näiteks Eesti riik annab meile võimaluse luua avalikus sektoris ägedaid tulevikuvisioone ja töötada selliste digipöördeliste projektidega nagu proaktiivsed sündmusteenused, kus lähtutakse inimese kõige olulisematest elusündmustest.  

 

Mida TWNikad ise räägivad, miks neile meeldib meie juures töötada? 

Meie tarkvara arhitekt Tarvi on öelnud:

„Hindan väga, et  ettevõte on toetav ning püüab alati koostöös töötajaga leida mõlemale poolele sobivad lahendused. On hea tunne, kui ettevõte usaldab ja toetab oma töötajat piisavalt ning annab vabaduse ja vastutuse valida, kuidas oma tööd parimal moel teha (nt ise valida technical-stack`i). Tunnen, et siin toetatakse alati ka erialast isiklike eesmärkide saavutamist.“

Fun poole pealt lisab Tarvi:

„Oleme tiimiga käinud IT konverentsidel näiteks Londonis ja Hollandis, mis oli lahe kogemus. Sügisel käisime tiimiga ka metsas maasturitega sõitmas – sarnased üritused looduses mulle meeldivad!“ 

 

Kas arendaja tööd saab teha ka kodukontorist ja miks on aeg-ajalt mõnus tulla kontorisse? 

Usume, et mõistlik on leida tasakaal ning pakkuda oma inimestele vaheldust ja hübriidtöö võimalust. Meie uutes modernsetes rohekontorites toimub palju põnevat: näiteks ühislõunad ja katusepiknikud toredate kolleegidega. Rattafännid saavad tööle sõita mööda rohekoridori kergliiklusteid ja hoida oma vara turvaliselt rattaruumis. Oleme panustanud ergonoomilistesse töövahenditesse ning kööginurkades rõõmustavad sind snäkid ja väga hoolikalt valitud kohvimasinad.  

 

Milliseid hüvesid ja soodustusi pakume oma töötajatele? 

Lisaks elementaarsele sportimistoetusele ja prillikompensatsioonile hoolitseme oma töötajate tervise eest, mh pakkudes ulatuslikku Confido eratervisekindlustust ja põhjalikku tervisekontrolli paketti.  

 

Mida toredat võtame kolleegidega ette tööväliselt? 

Et tööl oleks lõbus, korraldame regulaarselt sündmusi nii tiimisiseselt kui kogu ettevõttele. Meie ettevõtmisi ja toimetamisi saad jälgida ka meie Instagrami ja Facebooki lehtedelt. 

 

Pilt
TWNi bänd The Placeholders

TWNi bänd The Placeholders 

 

Kuidas kujuneb spetsialisti palk TWNis? 

Sinu tööpanus ja kaasamõtlemine peegelduvad sinu palganumbris. Mõistagi võtab uue töötajana kohanemine pisut aega, kuid inimesed, kes julgevad kohe rohkem nõu ja abi küsida, arenevad kõige kiiremini. 

 

Meie spetsialistide palk sõltub 3st sambast – oskused, sobivus ettevõttega ja professionaalsus oma tegevuses ning CV ehk puhtformaalne turuväärtus. Oma blogis räägime täpsemalt ka TWNi palgamudelist

 

Kui sa lugesid ja tunned, et TWN võiks olla sinu töökoht, siis tutvu NodeJS arendaja töökuulutusega ja saada oma CV aadressile careers@twn.ee  

Kõigi meie töökuulutustega saad tutvuda siin

 

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.