Liigu edasi põhisisu juurde

5 nädalaga teenusedisaineriks ehk kuidas Trinidad Wiseman väetab Eesti disainiteadlikkuse põldu.

Meie uuest blogiartiklist saad teada, miks soovitame teenusedisaini koolitustel osaleda nii disaineritel kui ka mitte-disaineritel. Jagame klientide edulugusid: Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium ning EAS. Toome välja 6 peamist kasutegurit, mida saad edukalt rakendada nii disaini kui ka teistes valdkondades. Meil on hea meel, et möödunud aastal aitasime teenusedisaini teadlikumaks koolitada enam kui 400 inimest.

Tulevikumõtlemise tähtsusest ja signaalide lugemise kunstist

Meie UX disainer Madeleine Tults on tulevikumõtlemise entusiast. Finantsuudistele kirjutatud artiklis arutleb ta tuleviku prognoosimise võimaluste üle ning rõhutab signaalide mõistmise olulisust, mis aitab luua ettekujutust tulevikust. Artiklist leiad huvitavaid vaatenurki, näiteid ja õpikohti, mis võivad aidata mõista muutuvaid trende.

Kui neljast saab üks ehk ECHA projekti näitel aspektidest, millega tuleks keeruliste süsteemide ühendamisel arvestada

Euroopa Kemikaaliamet (European Chemicals Agency) otsustas teha olulisi muudatusi ja ühendada oma olemasolevad andmeesitussüsteemid uueks integreeritud süsteemiks ECHA Unified Submission Portal. Trinidad Wisemani spetsialistid aitasid ametit projekti algusetappides, viies läbi vajalikke hindamisi, uurimus- ja haridustegevusi eesmärgiga saada paremat ettekujutust eesootavatest muudatustest.

Rohelisema tuleviku poole UX disaini abil: Euroopa Keskkonnaagentuuri projekti näide

Meie keskkond ja selle säilitamise vajadus, meie planeedi läbielamised - kõik see on viimase kümnendi jooksul aina põletavamaks teemaks muutunud. Käesolevas blogis räägime Euroopa Keskkonnaagentuuri projekti näitel muuhulgas ka sellest, kuidas saame kasutajaid aidates keskkonda toetada. Käesolevas artiklis kirjeldatud uurimusmeetodid on eriti olulised just suurte andmemahukate süsteemide kontekstis, mis kalduvad muutustele kehvasti alluma.

Kuidas ära tunda head kasutajaliidese disaini: juhised tooteomanikule

Head disaini iseloomustab kasutajakesksus, funktsionaalsus ja intuitiivsus ning see loob tähendusrikka ja nauditava kogemuse, mis toetab kasutajate eesmärke ja lihtsustab nende igapäevaelu. Käesolevas artiklis räägime lähemalt hea disaini põhimõtetest ja vaatame, milliseid disainilahendusi kasutatakse erinevates veebikeskkondades – nt Maksu- ja Tolliametis, Luminoris, Sportlandis ja mitmetes teistes tõenäoliselt sulle juba tuttavates veebikeskkondades.