Liigu edasi põhisisu juurde
taskuhäälingul arutlejad: meie arendajad Joosep Jõeleht ja Priit Puru ning disainer Juho Kalberg

PWA (Progressive Web Application) võimalused ja väljakutsed - kuidas see sinu ettevõtet aitab?

Joosep Jõeleht, Priit Puru, Juho Kalberg

Trinidad Wisemanil on taskuhääling, kus kajastame erinevaid digimuutuse, teenusedisaini ja kasutajamugavuse teemasid. Seekordses saates võtavad meie arendajad Joosep Jõeleht ja Priit Puru ning disainer Juho Kalberg luubi alla Progressive Web Application (PWA) tehnoloogia, selle kasutusjuhud ning plussid-miinused.  

 

Asu meie kanalit jälgima, et olla alati kursis, kui avaldame uue episoodi.

 

PWA standard võimaldab ehitada veebilehti nii, et lõppkasutajale tunduvad need native rakendustena. PWAd pakuvad palju võimalusi, eriti ettevõtetele, kes otsivad laiemat turuulatust ilma rakendusepoodide rakendusteta või kelle rakendused vajavad võrguühenduseta funktsionaalsust. Teisalt nõuab PWAde efektiivne rakendamine hoolikat kaalutlemist nii tehnoloogiliste piirangute kui ka kasutajate vajaduste osas.

 

Saates räägimegi lahti, mida progressiivne veebirakendus endast kujutab, mis on selle võrdlemisi uue tehnoloogia põhifunktsioonid ning kujunemislugu. Võtame luubi alla, millised on PWAde peamised kasutusjuhtumid ja eelised (näiteks vahemällu salvestamine), millised on tehnilised nõuded ja erinevate platvormide tugi. Lisaks teeme juttu sellest, mis on workerid veebiarenduse kontekstis, milline on service workerite roll ja kuidas need töötavad.

 

Kuula uut episoodi siit ja anna meile pärast tagasisidet, millised teemad pakuksid sulle huvi tulevikus! :)