Liigu edasi põhisisu juurde

Teenusedisaini roll uue toote turule toomisel SEB mikroinvesteerimise näitel

Algajal investoril võib inforohkus ja valikute paljusus silme eest kirjuks võtta, eriti kuna eksimuste hind on kõrge. Ometigi ei tohiks keerukate üksikasjade mitte mõistmise tõttu jääda kasutamata võimalus investeerida enda tulevikku.  Järgnevas projektiloos räägime lähemalt, kuidas me SEB Panga UX disainerite tiimiga disainisime uue investeerimistoote, mis võimaldab lihtsalt ja mugavalt investeerida maailmaturu ETFidesse ehk börsil kaubeldavatesse fondidesse. 

UI/UX disainitrendide evolutsioon ehk 5 silmapaistvamat UI/UX disainitrendi

Uue aasta algus on ideaalne hetk disainitrendide maailma sukeldumiseks. UI/UX disainitrendid arenevad ja muutuvad pidevalt, olles mõjutatud tehnoloogia arengust, kasutajate käitumise muutustest ning vajadustest ja innovatsioonist. Kaasaegsete, uuenduslike ja kasutajasõbralike kasutuskogemuste loomiseks on oluline tulevikku vaadata ja trendidega kursis olla.

Millal valida oma projekti UX, millal UI disainer?

Tihti on keeruline mõista, millist disainerit on projekti tarvis. Toome Trinidad Wisemani teenusedisaini valdkonnajuhi Hegle Sarapuu-Johansoniga koos selgust, millal otsustada UX, millal UI disaineri kasuks ning millal need kaks võiksid olla ühes isikus.

Kes kardab hamburgeri surma? UX ja UI trendide ülevaade

Trendi mõiste võib tekitada vastakaid tundeid, sest hea disain peaks ideaalis olema ajatu. Teisalt olles teadlik, mis suunas mingi valdkond liigub, aitab see hoida loovuse värske ja meele informeeritud. Trend ei ole midagi, mida tingimata peab jälgima, vaid see on võimalus näha kasulikke protsesse ja tööriistu, mida enda töös kasutada.