Liigu edasi põhisisu juurde

Selles sektsioonis kajastatavad teemad on front-end arendus, back-end arendus, huvitav tehnoloogia ja tööd lihtsustavad lahendused

Kuidas orienteeruda andmeanalüütika maailmas: mõisted, andmete migratsioon ja ristkasutus

Tänapäeva tehnoloogiarikkas ärimaailmas on andmeanalüütika kriitilise tähtsusega, sest võimaldab organisatsioonil teha informeeritud otsuseid ning parandada seeläbi ettevõtte efektiivsust ja konkurentsivõimet. Käesolevas artiklis teeme tutvust andmete migreerimisega seotud oluliste mõistete ja protsessidega, et aidata sul paremini orienteeruda andmeanalüütika põnevas maailmas.

Drupal kui võimekas ja paindlik abimees ettevõtte digimuutuse väljakutsetes

Kujutle, et seisad silmitsi uue väljakutsega - ettevõtte digimuutusega. Tehnoloogia pakub võimsaid tööriistu, mis võivad aidata saavutada sinu ettevõtte eesmärke. Drupal on üks neist laialdaselt levinud ja tuntud tehnoloogiatest. See avatud lähtekoodiga sisuhaldussüsteem on üle maailma ettevõtetes kasutusel, pakkudes kindlat ja turvalist platvormi digitaalsete lahenduste arendamiseks.

Kuidas valmistuda ESG ehk kestlikkusaruandluseks? Appi tulevad ärianalüütika ja IT lahendused.

Aastast 2025 peavad Eesti ettevõtted hakkama esitama kestlikkuse ehk jätkusuutlikkuse ehk ESG (environmental, social, governance) aruandeid. Räägime, millega täpsemalt tegu on ja kes peavad seda esitama. Vaatame, mida see ettevõtjale tähendab ning anname nõu, kuidas IT ja BI (ärianalüütika) lahendused saavad sind ESG raporteerimiseks paremini ette valmistada.

Kuidas alustada ärianalüütikaga ja kasvatada organisatsiooni efektiivsust läbi tehisintelligentsi lahenduste

3. mail toimus teist aastat järjest Trinidad Wisemani Inspiratsioonipäev. Seminar koondas kokku meie enam kui 10-aastase disaini-, äri- ja tehnoloogiakogemuse. Kaur Kivirähk on Intelex Insightsi ehk Trinidad Wisemani masinõppe ja ärianalüütika keskuse tegevjuht. Videoettekandes räägib Kaur Coopi, ERRi ja Apollo projektide näitel, kuidas ärianalüütika (BI) lahenduste abil äri veelgi efektiivsemaks muuta.