Liigu edasi põhisisu juurde

Töövõtted ja tarkvara projektide juhtimine

Mis on Scrum Master sertifikaat ja kuidas seda omandada?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saada Scrum Masteri ehk agiilse projektijuhi sertifikaati? Võib-olla oled kuulnud Scrumi raamistikust ja selle olulisusest tänapäeva projektijuhtimises ning soovid astuda sammu edasi, et oma oskusi täiustada ja karjääri edendada. Trinidad Wisemanis on mitmeid spetsialiste, kes on omandanud Scrum Master sertifikaadi. Avame sulle ukse Scrum sertifitseerimise maailma ning kirjeldame erinevaid viise ja võimalusi selle omandamiseks.

Kuidas jõuame ideest koodini ehk pilguheit projektijuhtimise metoodikasse

Helikopterist vaadelduna on tarkvaraarendusprojekt esmasest ideest kuni lõplikult tarnitava tooteni protsess, mis hõlmab endas mitmete erinevate rollide koostööd. Mainimist väärt on fakt, et tarkvaraarendus kui koodi kirjutamine arendajate poolt, on reeglina ainult üks osa terviklahenduseni jõudmisest. Käesolevas artiklis jagan lihtsa näite baasil kogemusi ja mõtteid tarkvaraarenduse protsessist, millega soovitan arvestada uute ideede elluviimisel.

Edukas koostöö IT arenduses

Kevadel toimus Proto avastustehases Trinidad Wisemani Inspiratsioonipäev. Seminar koondas kokku meie enam kui 10-aastase disaini-, äri- ja tehnoloogiakogemuse. Mihkel Lauk on meie enam kui 20-aastase kogemusega digimuutuse strateeg ja e-valitsemise, äriarhitektuuri ning tulemuslikkuse juhtimise ekspert, kes rääkis seminaril äri ja IT koostööst tehnoloogia väärindamisel.