Liigu edasi põhisisu juurde
12244579

WUD Tallinn 2015 konverentsi kokkuvõte

13ndal novembril toimus meil järjekorras üheksas kasutatavuse päeva konverents ehk WUD 2015 Tallinn. Seekordsed esinejad olid Microsoftist, Smashing Magazine'ist, Philips Research'ist, UsabilityTools'ist, Startup Wiseguys'ist ja mujalt.

Konverentsi toetasid Veebimajutus.ee, City24, Cofounder Magazine, COST, Axure, Livecube, Defolio, Garage48 HUB ja mitmed teised.

Kui sa üritusele ei jõudnud, siis ei tasu pead norgu lasta. Kogu konverentsi videovoog on järelvaadatav ja mõne aja pärast on klipid üleval ka Youtube'is.
 


 

Seekordsele üritusele registreerus 514 huvilist, kellest kohale jõudis ca 350. Üritus kasvab aasta-aastalt populaarsemaks ning on selgelt näha, et ühel hetkel peame suurematesse ruumidesse kolima või esinemised paralleelsessioonidesse jagama.

Vaata pildigaleriid Facebookist.

Mida sina arvad? Kumb variant oleks parem? Anna oma mõtetest meile teada.
 

City24 disainivõistlus

Seekordse ürituse raames toimus ka disainivõistlus, mille auhinnaks oli uhiuus iPhone 6S. Võistluse ülesandeks oli kujundada üks ideaalne kinnisvarakuulutuse vaade.

Rõõm oli näha, et võistlustöid esitati lausa üllatavalt palju ning top3 oli nii tugev, et žürii pidi paar tundi nuputama, kelle töö oli parim

Õnnelikuks võitjaks osutus Kaire Lusti, kellele andis auhinna üle City24 arendusdirektor Karin Noppel-Kokerov.
 

1224463


Publiku lemmikuks osutus Mari-Ell Mets, kes sai auhinnaks Axure RP litsentsi ja VOO t-särgi.
 

Networkingust ei pääse üle ega ümber

Meie konverentsisari on ideaalne koht neile, kes otsivad oma projektidesse disainereid või arendajaid. Kui soovid disainitalente endale tööle meelitada, siis võta meiega ühendust ja mõtleme järgmiseks konverentsiks välja, kuidas sa oma ettevõttega silma saaksid paista. Nii palju UX-disainereid juba mujalt ei leia.
 

12240858


Livecube’i võistlus

Nagu eelmisel korral, siis pidasime ka sel aastal Livecube’is maha ühe korraliku võistluse. Õnnelikud võitjad olid:
 

  1. Risto Kitsing - Axure RP litsents, Vitaly Friedmani töötuba ja Veebimajutus.ee aastane hosting
  2. Kaarel Rebase - Axure RP litsents, purk UX mett ja Veebimajutus.ee aastane hosting
  3. Rene Korss - Axure RP litsents ja Veebimajutus.ee aastane hosting
     

Kõige mõjukama võistleja tiitel läks Just Pickelsi nimelisele Twitteri kasutajatele, kes sai auhinnaks Trinidadi 10-tunnise konsultatsioonipaketi.
 

SA Haraka Kodu annetuskampaania

Üritusel kogusime annetusi ka SA Haraka Kodule, kes soovisid oma noortele pilgujälgimise seadet osta. Pilgujälgija näol on tegemist väikese seadmega, mis tõlgib silmade liikumise üle arvutile arusaadavateks käskudeks ja on halvatud inimestele hädavajalik töövahend.

Tegemist on kalli tehnoloogiaga, mille ostmine käib kahjuks enamikule üle jõu. Selle kogumaksumus oli 5098 eurot, millest erinevate heategevuskampaaniate raames oli kogutud juba 4789 eurot.

Kuna kasutatavus ja juurdepääsetavus on teemad, millega me igapäevaselt tegeleme, siis soovisime kohe ka aidata. Kõik huvilised said teha annetusi nii konverentsil kui ka üle veebi. Iga annetaja sai meenutuseks ka väikese kleepsu.
 

da


Konverentsil koguti ühiselt kokku üle 300 euro ja tänaseks on kindel, et noored saavad oma pilgujälgija juba mõne aja pärast kätte.


Järelpidu Garage48 HUB-is

Suur konverents nõuab ka suurt järelpidu. Afterparty õnnestumise eest kandis hoolt meie sponsor Veebimajutus.ee. Kui soovid otsid oma veebisaidile kodu, siis võta nendega ühendust.

Tegemist on väga sõbralike meestega ja korraliku teenusega. Ka meie Atlassiani veeb jookseb Veebimajutuse serveris.
 

Millal järgmine üritus?

WUD Tallinn 2016 toimub järgmise aasta novembrikuu teisel nädalal. Täpne päev on hetkel veel lahtine. See toimub kas 10. või 11. novembril. Järgmise aasta konverents on järjekorras kümnes ja oodata võib üpris nimekaid esinejaid.

Esinejate osas on oodatud ka sinu ettepanekud. Kui tead tipptasemel esinejaid, kes WUDi sihtrühma ja formaadiga väga hästi haakuvad, siis anna nendest meile teada ja kes teab, äkki saamegi nad Eestisse tuua. :)

Lisaks alustasime ka sponsorite otsimisega. Kui soovid järgmisel aastal kaasa lüüa ja üritust toetada, siis kirjuta mulle aadressil marko.nemberg@trinidad.ee.
 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.