Liigu edasi põhisisu juurde

Mis on Scrum Master sertifikaat ja kuidas seda omandada?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saada Scrum Masteri ehk agiilse projektijuhi sertifikaati? Võib-olla oled kuulnud Scrumi raamistikust ja selle olulisusest tänapäeva projektijuhtimises ning soovid astuda sammu edasi, et oma oskusi täiustada ja karjääri edendada. Trinidad Wisemanis on mitmeid spetsialiste, kes on omandanud Scrum Master sertifikaadi. Avame sulle ukse Scrum sertifitseerimise maailma ning kirjeldame erinevaid viise ja võimalusi selle omandamiseks.

Agiilne arendus ja lepingud

Hiljuti pidasime ühe Eesti tarkvaraarendusfirmast kliendiga seminari, teemaks agiilne arendus ja lepingud. Praeguseks on pea igaüks - nii tellijad kui täitjad - nõus, et 90% juhtudest on erinevate agiilse arenduse elementide kasutamine tarkvaraarenduses hea mõte, mis hoiab kokku nii aega, raha kui kõigi asjaosaliste närve.

Tervitused!

Tere! Olen Ander ja Trinidadi tiimis on minu põhifookus agiilmetoodikate, eriti Scrumi, juurutusega seotud küsimused. Enne Trinidadi asutamist töötasin jupp aega Eesti ühe suurema spetsiaaltarkvara arendaja AS Tieto Eesti arendus- ja tootmisjuhina, samuti olen abiks olnud Webmedia toimetamistes.