Liigu edasi põhisisu juurde
Pilt ürituselt

Konverentsid ja üritused aprillis-mais

Kuna tihtipeale küsitakse, millistest üritustest me osa võtame ja kus meid esinemas saab näha, siis koostasime väikese ülevaate nendest üritustest, kus meid kohata võib - kas külastaja, esineja või hoopis sponsorina.

Eesti e-kaubanduse aastakonverents
Juba homme (28.04) oleme kohal e-kaubanduse aastakonverentsil, mis on kasvanud ilmselt suurimaks e-kaubanduse ürituseks Eestis. Eelmisel aastal olime esinejate ridades. Seekord uurime, mida räägivad teised. 

Mobile Summit Estonia 2015 konverents 
MSE 2015 toob kokku kõik mobiiliarendusest huvitatud inimesed. Isiklikult ootan ma huviga Nokia endise turundusjuhi Jarkko Ylikoski ettekannet psühholoogia kasutamisest mobiilirakenduste disainimisel.

Ürituse raames toimub ka kaks töötuba, millest esimese anname meie. Seega tasub kindlasti kohale tulla. Trinidadi kasutajakogemuse disaini töötoas räägime, kuidas luua täiuslikku äppi, mis arvestab kasutajate vajadustega, on intuitiivne, esteetiliselt ilus ja efektiivne. Elulised näited ja diskussioon garanteeritud.

Pärast ametlikku osa toimub ka Eesti parima mobiilirakenduse väljaselgitamine ja pidulik auhinnagala.

Baltic DevOps - 12.05
Baltikumi suurim DevOps konverents toimub juba maikuu keskel. Täpsemalt 12. mail Konverents toimub esimest korda ning esinejate profiil on muljetavaldav – kohal on SoundCloud, Skype, AppDynamics, Codeborne jpt.

Meie osaleme seekord sponsorina. Näitame kohapeal AppDynamicsi lahendust ning AppDynamicsi asepresident Jonah Kowall räägib oma ettekandes APM toodetest lähemalt.

Kohti peaks veel jaguma. Lisainfo ja registreerumine ürituse kodulehel. 

Latitude59 – 14-15.05
Latitude 59 on Eesti suurim startup-konverents. Üritusel osalevad startupid, riski- ja ingelinvestorid, ettevõtjad ja kõik teised tehnoloogiasektoriga kokkupuutuvad inimesed. Sooduspääsmed on tänaseks ilmselt otsas, kuid osaleda tasub sellegipoolest. Vaata kava ja registreeru.

Global Accessibility Day 2015 Tallinn - 15.05
GAAD 2015 on EstCHI, Tallinna Ülikooli ja Trinidadi koostöös valmiv konverents, mille eesmärgiks on juhtida tähelepanu juurdepääsetavusele. Üritusest rääkisime pikemalt oma hiljutises blogiartiklis.

Kohti veel on, nii et pane end julgelt kirja. Üritus toimub ICT Week'i raames.


Kohtumiseni! :)

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.