Liigu edasi põhisisu juurde
TWNi innovatsioonijuht Hegle Sarapuu-Johanson

Kuidas teha disainiotsuseid ajulainete pealt?

Hegle Sarapuu-Johanson

3.mail toimus Proto avastustehases Trinidad Wisemani Inspiratsioonipäev. Seminar koondas kokku meie enam kui 10-aastase kogemuse - spetsialistid andsid kasulikke nippe nii disaini-, arenduse kui innovatsiooniteemadel ja rääkisid meie kogetud õppetundidest. Meil on hea meel jagada teiega oma blogis seminaril salvestatud esitlusi.  

 

Hegle Sarapuu-Johanson - TWNi innovatsioonijuht ja Eesti üks esimesi UX spetsialiste räägib oma videoettekandes uuest põnevast teemast - Neuro UX ning selgitab, miks ja kuidas saame kaasata inimese ajulaineid disainiotsuste tegemisse. Hegle kirjeldab ka seda, kuidas me TWNis inimreaktsioone mõõdame ja tulemusi tõlgendame. 

 

TWNis alustasime Neuro UX vahendite katsetamisega 2019 aasta alguses ja 2020 aasta märtsis andsime üle oma esimese Neuro UX projekti tulemused (projektis osales 3 start-up ettevõtet). Praegu teeme projekte, milles testime nii tootepakendeid kui turundusmaterjale, aga ka brändi (logo, hüüdlaused, elemendid) ja alles ideetasandil tekste ja jooniseid. 

 

Vaata 30-minutilist videoettekannet ja täiendavat lugemist leiad ka meie Neuro UX veebilehelt.  

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.