Liigu edasi põhisisu juurde
illustratsioon naisterahvast

Tule Atlassiani konsultandiks ettevõttesse, kus on palju vabadust, motiveeriv töötasu ja muhedad kolleegid

Sigrid Viikmaa

Otsime oma tiimi Atlassiani toodete konsultanti. Kui sinagi oled uute väljakutsete otsinguil, siis loe edasi :) 

 

Otsite Atlassiani toodete konsultanti - millist inimest on vaja ja millised on tööülesanded? 

Otsime Atlassiani toodete fänni, kes naudib kliendi tööprotsesse toetavate lahenduste loomist Atlassiani toodete ja nendega ühilduvate pistikprogrammide abil. 

 

Kui automatiseerimine, agiilsed projektijuhtimise metoodikad, siseveebid, pöördumiste haldus ning teenuste/varade seoste kirjeldamine tervikstruktuuriks kõlavad sulle põnevalt ja sa oskad eristada issue type screen scheme-i issue type scheme-ist ja screen scheme-ist, siis võiksid olla valmis seadistama Atlassiani tooteid nii Cloud kui ka Data Center platvormil :)

 

Sinu täpsed tööülesanded varieeruvad projekti kaupa, aga suures pildis tegeled kliendi vajaduste kaardistamise, lahenduste leidmise ja nende juurutamisega.

 

Tiimiliikmeteks on muhedad Atlassiani toodete spetsialistid, kes oma nõu ja parimate praktikatega aitavad kaasa sinu sisseelamise teekonnale. Olenevalt projektist ole valmis toimetama nii tandemis kui ka iseseisvalt.

 

Atlassiani sertifikaadita me sind ukse taha ei jäta, aga soov seda lähiajal omandada on igati tervitatud. Kui näed ennast nuputamas põnevaid ja kasutajasõbralikke Atlassiani lahendusi nii era- kui avalikus sektoris, siis saada meile oma CV.

 

Atlassiani konsultandi töökuulutust vaata siit. 

 

Milline ettevõte on Trinidad Wiseman (TWN)? 

Oleme teenusedisaini ja digimuutuse ettevõte, kes loob teenuseid ja arendab tarkvarasüsteeme. Meie klientideks on telekomid, finantsasutused, logistikaettevõtted, tehnoloogiafirmad, meditsiiniasutused ja avalik sektor nii Eestis kui välismaal. Meie 2021. aasta käive oli üle 8,9 miljoni euro ning anname tööd rohkem kui 120 spetsialistile. 

 

TWNi tegevuses lähtume oma 3st põhiväärtusest - inimkesksusest, professionaalsusest ja autonoomsusest. Meie blogist saad täpsemalt lugeda TWNi kultuuri ja väärtuste kohta

 

Kuidas saab TWNis õppida ja areneda? 

Õppida saab meil näiteks läbi mentorluse ja horisontaalse karjääri arendamise. Lisaks toimuvad meil arvukad sisekoolitused ja spetsialistide meet-up’id ning võimaldame oma tiimiliikmetele ka tasulisi koolitusprogramme. 

 

Pilt
spetsialisti arengutee

TWNi spetsialisti arengutee

 

Milline näeb välja Atlassiani konsultandi tööpäev?

Kindlasti ei ole sinu tööpäevad ühesugused - palju oleneb projekti(de)st, millega parasjagu tegeled. Lisaks lahenduste väljatöötamisele ja testimisele hõlmavad sinu tööpäevad põnevaid kliendikohtumisi.

 

Nende käigus saad demonstreerida Atlassiani tooteid, välja selgitada kliendi vajadusi Atlassiani toodetele, tutvustada võimalikke lahendusi ning nõustada/koolitada klienti parimate praktikate osas.

 

Sul on vabadus valida konkreetseid töömetoodikaid, kuid kindlasti tasub lähtuda konkreetsest projektist. Kui mõnel juhul toimib nõuete esiletoomiseks hästi näiteks 1:1 kasutajaintervjuu, siis teise projekti puhul võib efektiivsemaks osutuda vabas vormis töötuba suuremas grupis.

 

Atlassiani tooteid kasutame erinevate tööprotsesside toetamiseks ka TWNis. Seega tekib sul kindlasti võimalus omandatud teadmiste ja praktikate kaudu abistada ka oma kolleege.

 

Millised projektid ja kliendid on TWNis? 

Meie spetsialistid toimetavad igapäevaselt väga erinevat tüüpi projektidega. Näiteks Eesti riik annab meile võimaluse luua avalikus sektoris ägedaid tulevikuvisioone ja töötada selliste digipöördeliste projektidega nagu proaktiivsed sündmusteenused, kus lähtutakse inimese kõige olulisematest elusündmustest.  

 

Mida TWNikad ise räägivad, miks neile meeldib meie juures töötada? 

Meie UXi ja Confluence’i konsultant ja koolitaja Helena on öelnud: “Mulle meeldib, et TWNis antakse inimesele alati võimalus õppida neid teemasid, täita neid rolle ja neid tööülesandeid, mis teda päriselt huvitavad. Hindan väga TWNi „õpi, katseta ja võta vastutuslähenemist. Nii saab pidevalt areneda, lahendada asju oma äranägemise järgi ning päriselt ka võtta vastutust. See annab võimaluse oma peaga mõelda ilma tülikate kooskõlastusringideta, kuid vajadusel on igal inimesel alati oma tiim ja tiimijuht, kellelt nõu ja abi küsida.

 

Kas konsultandi tööd saab teha ka kodukontorist ja miks on aeg-ajalt mõnus tulla kontorisse? 

Usume, et mõistlik on leida tasakaal ning pakkuda oma inimestele vaheldust ja hübriidtöö võimalust. Meie uutes modernsetes rohekontorites toimub palju põnevat: näiteks ühislõunad ja katusepiknikud toredate kolleegidega.

 

Rattafännid saavad tööle sõita mööda rohekoridori kergliiklusteid ja hoida oma vara turvaliselt rattaruumis. Oleme panustanud ergonoomilistesse töövahenditesse ning kööginurkades rõõmustavad sind snäkid ja väga hoolikalt valitud kohvimasinad.  

 

Milliseid hüvesid ja soodustusi pakume oma töötajatele? 

Lisaks elementaarsele sportimistoetusele ja prillikompensatsioonile hoolitseme oma töötajate tervise eest, mh pakkudes ulatuslikku Confido eratervisekindlustust ja põhjalikku tervisekontrolli paketti.  

 

Mida toredat võtame kolleegidega ette tööväliselt? 

Et tööl oleks lõbus, korraldame regulaarselt sündmusi nii tiimisiseselt kui kogu ettevõttele. Meie ettevõtmisi ja toimetamisi saad jälgida meie Instagrami ja Facebooki kontodelt.

 

Pilt
TWNi bänd The Placeholders

 TWNi bänd The Placeholders 

 

Kuidas kujuneb spetsialisti palk TWNis? 

Sinu tööpanus ja kaasamõtlemine peegelduvad sinu palganumbris. Mõistagi võtab uue töötajana kohanemine pisut aega, kuid inimesed, kes julgevad kohe rohkem nõu ja abi küsida, arenevad kõige kiiremini. 

 

Meie spetsialistide palk sõltub 3st sambast – oskused, sobivus ettevõttega ja professionaalsus oma tegevuses ning CV ehk puhtformaalne turuväärtus. Oma blogis räägime täpsemalt ka TWNi palgamudelist. 

 

Kui sa lugesid ja tunned, et TWN võiks olla sinu töökoht, siis tutvu Atlassiani konsultandi töökuulutusega ja saada oma CV aadressile careers@twn.ee. Kõigi meie töökuulutustega saad tutvuda siin

 

 

Lisa kommentaar

Plain text

  • HTML elemendid keelatud.
  • Automaatne rea- ja lõiguvahetus
  • Veebilehtede aadressid ja e-posti aadressid muutuvad automaatselt linkideks.